267- Royal Casares

€ 225.000
whise image

Algemene info

, 29690 Casares
€ 225.000
Welkom Bij Royal Casares 

Een exclusief project van appartementen in een prachtige natuurlijke omgeving . Met een afstand van 1,5km van het strand en een fantastische  verscheidenheid aan prestigieuze golfbanen, jachthavens, wandelpaden en pittoreske watervallen in slechts 10min. en een snelle toegang tot de snelweg, betekend dat u ideaal geplaatst bent om te genieten van alles wat deze zeer gewilde Costa del Sol regio te bieden heeft. 

Royal Casares biedt appartementen met panoramische terrassen of tuinen en dakterrassen met spectaculair uitzicht. Met deze views is het de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de hemels mediterraans leven met uw gezin. 

Het ontwerp maximaliseert natuurlijk licht en het zicht op de natuurlijke schoonheid van de omgeving . De Keuken , eetkamer en de lounge vormen samen een open ruimte die naadloos aansluit op het mooie terras waardoor het ruimtelijke gevoel wordt versterkt.
Dankzij de zorgvuldige selectie van materialen, in overeenstemming met hoogwaardige en avant-gardistische technologie, wordt het open karakter van de gebouwen voortgezet in de gevels, de gemeenschappelijke ruimtes, het zwembad en het hele complex. 
De toegang tot het complex is via een gemeenschappelijke ingang die is uitgerust met video-intercom, met een elektronische poort. 
Alle appartementen zijn incl. overdekte parkeerplaats en berging 

Wenst u meer informatie, aarzel niet ons te contacteren om een afspraak .
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Enkele kenmerken

Ligging

Geïnteresseerd? Neem contact op!

CONTACTEER ONS

Klaar voor de volgende stap?

Gasthuisstraat 21, 2340 Beerse
Olijftakstraat 8, 2000 Antwerpen

Nog steeds op zoek?
Volg ons