110 - Casares Homes

€ 228.000
whise image

Algemene info

, 29680 Estepona
€ 228.000

 Welkom bij CASARES HOMES:

FIRST LINE GOLF RESIDENTIEEL COMPLEX VAN 134 
APPARTEMENTEN EN PENTHOUSES VANAF €169.000

Locatie: Casares

Casares Homes ligt in Casares, één van de mooiste dorpen van Spanje en in 1978 erkend als een historisch-artistieke stad.
Het stedelijk gebied strekt zich uit vanuit het zuidelijk deel van het gebergte Serranía de Ronda tot aan de Middellandse Zee, waardoor het mogelijk is om zowel te genieten van de bergen als van de zee.

Casares Costa biedt bezoekers verschillende mogelijkheden op het vlak van vrijetijdsactiviteiten, met een uitgebreid aanbod aan eersteklas golfbanen, verschillende restaurants, lange stranden en prachtige havens, zodat u kunt genieten van het beste van de Costa del Sol

Het residentiele complex Casares Homes bestaat uit 134 2-, 3- en 4 slaapkamerappartementen en penthouses verdeeld over 9 gebouwen die gebouwd zullen worden aan de aangrenzende golfbaan van Cortinsin.
Dankzij de oost-west oriëntatie kunt u genieten van veel natuurlijk licht en uitzichten over het prachtige natuurlijke landschap. Sommige appartementen zullen bovendien ook zeezicht hebben.

In het ontwerp van de gemeenschappelijke ruimtes van het project Casares Homes is rekening gehouden met duurzaamheid. Dit complex, gebouwd op 2 en 3 verdiepingen, biedt verschillende zeer kwalitatieve faciliteiten en voorzieningen aan de bewoners zoals onder andere mooie verzorgde tuinen, zwembaden en een fitnessruimte. Het project beschikt over 166 parkeerplaatsen en 134 opbergruimtes die zich op de benedenverdiepingen van de gebouwen bevinden.

De appartementen hebben zeer ruime woonkamers met veel lichtinval en grote terrassen. De open-plan keukens zijn volledig uitgerust met laag energieverbruik-apparatuur, in overeenstemming met de belangrijkste criteria voor dit project, namelijk duurzaamheid, functionaliteit en comfort.

whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Enkele kenmerken

Ligging

Geïnteresseerd? Neem contact op!

CONTACTEER ONS

Klaar voor de volgende stap?

Gasthuisstraat 21, 2340 Beerse
Olijftakstraat 8, 2000 Antwerpen

Nog steeds op zoek?
Volg ons