Uniek project van halfopen woningen op wandelafstand van de zee

€ 345.000
whise image

Algemene info

, 21409 Ayamonte
€ 345.000
Slaapkamers:
3
Badkamer:
2
Bewoonbare opp.:
160m2
HET PROJECT

Casas de las Marismas is een complex bestaande uit zes geschakelde eengezinswoningen op 500 m² eigen grond op een onovertroffen locatie naast de wetlands, op slechts vijf minuten lopen naar het strand en zeer dicht bij de golfbaan en Isla Canela Marina.
Alle woningen hebben drie slaapkamers, twee badkamers en een toilet, een ruime woonkamer met ingebouwde keuken en directe toegang tot het terras en de tuin.

Het gerenommeerde A-cero architectenbureau, geleid door de architecten Joaquín Torres en Rafael Llamazares, heeft dit exclusieve concept gerealiseerd.
Meubelpakketten en zwembaden zijn optioneel. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info.

ISLA CANELA:

La Isla Canela is gelegen in het uiterste zuidwesten van Spanje in de Andalusische provincie Huelva aan de Costa De La Luz (Atlantische Oceaan). Het eiland is slechts van de Portugeese Algarve gescheiden door de rivier Guadiana.

De dichtstbijzijnde luchthavens zijn deze van Faro (PT) op 50km en deze van Sevilla op 140km. Het eiland is vlot bereikbaar vanaf de autostrade A49 Faro-Sevilla en met de hoge snelheidstrein vanuit Huelva.

OMGEVING:

De unieke ligging geeft de bezoekers van Isla Canela toegang tot gebieden en plaatsen die van bijzonder cultureel belang zijn, op sport-, toeristisch en commercieel vlak.

Isla Canela bevindt zich bij het getijdegebied aan de monding van de rivier Guadiana.   Hier zijn talloze vogelsoorten aanwezig die zich in de moerassen voeden, rusten en broeden. Lepelaars, flamingo’s, sterns, aalscholvers, meeuwen, watersnippen, visarenden en nog veel meer vogelsoorten zullen je tijdens jouw vakantie observeren. Ten noordoosten van Isla Canela vinden we het weergaloze landschap van de Salinas del Duque en de moerassen die deze zoutmijnen omringen.

De natuurlijke schoonheid van deze plaats, die wordt gevormd door een doolhof van geulen, inhammen, estuaria, kanalen en wadden, maken dit tot een must voor de natuurliefhebber. Te paard, per fiets, te voet of in kleine bootjes kan je van dit uniek spektakel genieten.

De excursies door dit landschap zijn werkelijk spectaculair. Je zal enthousiast zijn over de verscheidenheid, intensiteit en kwaliteit van de omgeving. De ontwikkelaars op Isla Canela zijn zich zeer bewust van de rijkdom die hen omringt. Zij zijn dan ook zuinig op de omgeving en we willen jou uitnodigen dit ook te zijn.

Aanbevelenswaardig zijn de stranden van Isla Canela, de jachthaven van Marina Isla Canela, en de stad Ayamonte waar de rivier Guadiana omhoog kronkelt. Bezoek zeker ook eens de bergen van de Sierra de Huelva, de Lugares Colombinos, het Nationaal Park Doñana en de Portugese Algarve.

Ben je een fervent golfspeler of beoefenaar van diverse watersporten (Kitesurf, surf, zeilen, duiken,…)? Ook dat kan allemaal in deze unieke omgeving.

whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Enkele kenmerken

Bouwjaar:
2020

Ligging

Winkels nabij:
ja
School nabij:
ja
Autosnelweg nabij:
ja
Sportcentrum nabij:
ja

Geïnteresseerd? Neem contact op!

CONTACTEER ONS

Klaar voor de volgende stap?

Gasthuisstraat 21, 2340 Beerse
Olijftakstraat 8, 2000 Antwerpen

Nog steeds op zoek?
Volg ons