Vastgoedreis

OP REIS

Verkenningsreis naar jouw zuiderse vastgoeddroom

Voordat je aan je zuiderse droom begint, wil je er natuurlijk zeker van zijn dat het hele plaatje klopt. Hoe kan je dit beter doen dan door daadwerkelijk je nieuwe leven te gaan leiden?

Dankzij onze exclusieve ontdekkingsreis ontdekt u de regio van uw dromen, onder deskundige en sympathieke begeleiding. Proef je toekomstige leven onder de zon, bezoek het onroerend goed waar je je prettig bij voelt en krijg alle informatie die je nodig hebt van ons.

PUUR GENIETEN

Jouw persoonlijke vastgoedreis

We zijn graag jouw gids door de lokale vastgoedsector en de zuidelijke manier van leven. Tijdens een weekendtrip of een reis door de week brengen wij je naar jouw droombestemming.

Onze correcte en betrouwbare begeleiding betekent geen onaangename verrassingen, onaangename verkooptrucs of opdringerige praktijken: jij geniet en wij zorgen voor de rest.

INFO

Wilt u meer informatie over deze reis?

We zijn graag jouw gids door de lokale vastgoedsector en de zuidelijke manier van leven. Tijdens een weekendtrip of een reis door de week brengen wij je naar jouw droombestemming. Onze correcte en betrouwbare begeleiding betekent geen onaangename verrassingen, onaangename verkooptrucs of opdringerige praktijken: jij geniet en wij zorgen voor de rest.

Ben je helemaal klaar om jouw gewenste regio en het vastgoedaanbod te ontdekken? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen snel met contact op om jouw reis te plannen:

FORMULIER

Klaar om op reis te gaan?

HET TEAM

Waarmee kunnen we u helpen?

BELGIUM
Bob Zegers
BIV 506.745
SPAIN
Frederic Van der Mersch
BIV 514.440
BELGIUM
Kristof Smits
BIV 510.174
CONTACTEER ONS

Klaar voor de volgende stap?

Gasthuisstraat 21, 2340 Beerse
Olijftakstraat 8, 2000 Antwerpen

Nog steeds op zoek?
Volg ons