Prachtige appartementen op een unieke locatie in Zuid Spanje

€ 164.000
whise image

Algemene info

, 21409 Ayamonte
€ 164.000
Slaapkamers:
3
Badkamer:
2
HET PROJECT:

Los Flamencos is een complex van appartementen en penthouses met 1 tot 3 slaapkamers met ruime terrassen en voorbereid op de nieuwste technologieën, waaronder domotica. Het complex is direct aan het strand gelegen en heeft directe toegang tot de wandelpromenade. De meeste appartementen hebben een open uitzicht over het brede zandstrand en de Atlantische Oceaan.

Het complex beschikt over grote gemeenschappelijke ruimtes en tuinen met zwembaden, een groot kindergedeelte, privéparkeergelegenheid en tennis- en padelbanen. Dit maakt Los Flamencos de perfecte plek om te ontspannen, te sporten en te genieten van de zee en uw gezin. 
Op wandelafstand ligt het commerciele centrum van Isla Canela met diverse bars, restaurants, winkels en een jachthaven. 

Prijzen vanaf 164.000 €. Contacteer is voor de actuele prijslijst en beschikbaarheden. 

ISLA CANELA:

La Isla Canela is gelegen in het uiterste zuidwesten van Spanje in de Andalusische provincie Huelva aan de Costa De La Luz (Atlantische Oceaan). Het eiland is slechts van de Portugeese Algarve gescheiden door de rivier Guadiana.

De dichtstbijzijnde luchthavens zijn deze van Faro (PT) op 50km en deze van Sevilla op 140km. Het eiland is vlot bereikbaar vanaf de autostrade A49 Faro-Sevilla en met de hoge snelheidstrein vanuit Huelva.

OMGEVING:

De unieke ligging geeft de bezoekers van Isla Canela toegang tot gebieden en plaatsen die van bijzonder cultureel belang zijn, op sport-, toeristisch en commercieel vlak.

Isla Canela bevindt zich bij het getijdegebied aan de monding van de rivier Guadiana.   Hier zijn talloze vogelsoorten aanwezig die zich in de moerassen voeden, rusten en broeden. Lepelaars, flamingo’s, sterns, aalscholvers, meeuwen, watersnippen, visarenden en nog veel meer vogelsoorten zullen je tijdens jouw vakantie observeren. Ten noordoosten van Isla Canela vinden we het weergaloze landschap van de Salinas del Duque en de moerassen die deze zoutmijnen omringen.

De natuurlijke schoonheid van deze plaats, die wordt gevormd door een doolhof van geulen, inhammen, estuaria, kanalen en wadden, maken dit tot een must voor de natuurliefhebber. Te paard, per fiets, te voet of in kleine bootjes kan je van dit uniek spektakel genieten.

De excursies door dit landschap zijn werkelijk spectaculair. Je zal enthousiast zijn over de verscheidenheid, intensiteit en kwaliteit van de omgeving. De ontwikkelaars op Isla Canela zijn zich zeer bewust van de rijkdom die hen omringt. Zij zijn dan ook zuinig op de omgeving en we willen jou uitnodigen dit ook te zijn.

Aanbevelenswaardig zijn de stranden van Isla Canela, de jachthaven van Marina Isla Canela, en de stad Ayamonte waar de rivier Guadiana omhoog kronkelt. Bezoek zeker ook eens de bergen van de Sierra de Huelva, de Lugares Colombinos, het Nationaal Park Doñana en de Portugese Algarve.

Ben je een fervent golfspeler of beoefenaar van diverse watersporten (Kitesurf, surf, zeilen, duiken,…)? Ook dat kan allemaal in deze unieke omgeving.


whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Enkele kenmerken

Bouwjaar:
2020
Lift:
ja
Parlofoon:
ja

Ligging

Winkels nabij:
ja
School nabij:
ja
Autosnelweg nabij:
ja
Sportcentrum nabij:
ja

Geïnteresseerd? Neem contact op!

CONTACTEER ONS

Klaar voor de volgende stap?

Gasthuisstraat 21, 2340 Beerse
Olijftakstraat 8, 2000 Antwerpen

Nog steeds op zoek?
Volg ons