Nieuwe luxe appartementen te koop in het centrum van Tavira

€ 297.500
whise image

Algemene info

, Tavira
€ 297.500
Slaapkamers:
3
Badkamer:
2

Dit nieuwe appartementengebouw ligt op 5 minuten loopafstand van het centrum van Tavira en op 5 minuten rijden van het iconische Barril-strand, Terra Estreita en het eiland van Tavira. Het project bestaat uit meerdere appartementen van één, twee of drie slaapkamers. De grote troeven van deze appartementen zijn onder meer het prachtige uitzicht op de mooie omgeving en de zee, zoals de grote privé buitenruimtes die sommige van deze appartementen bieden. Enkele appartementen zijn zelfs voorzien van een klein privézwembad of een jacuzzi. Bovendien beschikt het gebouw over een lift en privéparkeerplaatsen voor alle appartementen. Verder is er op het dakterras nog een gemeenschappelijke ruimte met zwembad, ligstoelen en een prachtig uitzicht over de omgeving.

De één slaapkamer appartementen beschikken over een ruime woonkamer met een open en volledig ingerichte keuken, één slaapkamer en één badkamer. De één slaapkamer appartementen op de begane grond zijn voorzien van een terras met jacuzzi. De één slaapkamer appartementen op de eerste verdieping hebben allemaal een balkon, waarvan sommige met jacuzzi.

De twee-slaapkamer appartementen beschikken over een ruime woonkamer met open keuken, één badkamer, twee slaapkamers met inbouwkast en een inkomhal. Er zijn meerdere twee-slaapkamer appartementen beschikbaar op de eerste verdieping. Deze hebben allemaal één balkon. De twee slaapkamer appartementen op de begane grond beschikken over een tuin met privézwembad van rond 7,5 m2. Er is nog één twee-slaapkamer appartement met balkon beschikbaar op de tweede verdieping.

De drie-slaapkamer appartementen beschikken over drie slaapkamers met inbouwkast, één kantoorruimte, twee badkamers en een grote woonkamer met eethoek en een open keuken. De drie-slaapkamer appartementen op de begane grond hebben een eigen tuin met privézwembad. De drie-slaapkamer appartementen op de eerste verdieping beschikken over een balkon met jacuzzi.

whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Enkele kenmerken

Ligging

Geïnteresseerd? Neem contact op!

CONTACTEER ONS

Klaar voor de volgende stap?

Gasthuisstraat 21, 2340 Beerse
Olijftakstraat 8, 2000 Antwerpen

Nog steeds op zoek?
Volg ons