typische villa

€ 390.000
whise image

Algemene info

, 8200-161 Albufeira
€ 390.000
Slaapkamers:
3
Badkamer:
2
Bewoonbare opp.:
160m2

Dit typisch Algarvische huis is goed onderhouden en geheel op het gelijksvloer gebouwd. Het beschikt over 2 slaapkamers en een extra ruimte die bijvoorbeeld als derde slaapkamer of kantoor gebruikt kan worden. Eén van de slaapkamers heeft een eigen badkamer en er is ook een tweede badkamer naast de tweede slaapkamer.

Verder beschikt dit huis over een woonkamer met open haard, een eetkamer, een aparte keuken met opbergruimte en aparte wasruimte, een tweede opbergruimte en een garage met automatische garagepoort. In de slaapkamers zijn er inbouwkasten en zowel de slaapkamers net als de woonkamer is heeft airco.

Buiten is er een mooi aangelegde tuin met een prachtig uitzicht. U kunt van de zon of een drankje genieten op de verschillende terrassen rond het huis. De tuin heeft ook een barbecue en er is plaats om eventueel een zwembad aan te leggen. De tuin is voorzien van automatische irrigatie en op het dak zijn er recent geïnstalleerde zonnepanelen. Hiermee kunt u elektriciteit terug verkopen aan het stroomnet en houdt u uw eigen energiefactuur klein.

Behalve de garage beschikt het huis ook over een buitenparkeerplaats

Deze typisch Algarvische villa te koop in het centrum van Albufeira is gelegen op een echte toplocatie. U woont hier in een rustige wijk met uitzicht op de toeristische zone van Albufeira en tot aan de zee. Alle voorzieningen zijn gemakkelijk te voet te bereiken. Restaurants en winkels waaronder een grote supermarkt bereikt u al na 5 minuten wandelen en het strand van Albufeira ligt op een wandelafstand van 15 à 20 minuten.

Het huis is in goede staat en heeft alleen maar enkele schilderwerken nodig om het helemaal aan uw smaak aan te passen.

Dit prachtig woonhuis te koop aan de Algarve is ideaal om er zelf in te wonen en van de Algarvische levensstijl te genieten. Door de vrijwel perfecte ligging kan het ook door middel van vakantie- of langetermijnverhuur een hoog rendement opleveren. Mis deze kans niet en plan vandaag nog uw bezoek in.

Vastgoeddetails

Type vastgoed: vrijstaand huis

Aantal slaapkamers: 2 + 1 extraruimte

Aantal badkamers: 2

Woonoppervlakte: 160 m²

Perceeloppervlakte: 750 m²

Parkeerplaatsen: Garage + 1 buitenparkeerplaats

Energiecertificaat: A+

Referentie: PTBA00022

whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Enkele kenmerken

Ligging

Winkels nabij:
ja
School nabij:
ja
Openbaar vervoer nabij:
ja
Autosnelweg nabij:
ja
Sportcentrum nabij:
ja

Geïnteresseerd? Neem contact op!

CONTACTEER ONS

Klaar voor de volgende stap?

Gasthuisstraat 21, 2340 Beerse
Olijftakstraat 8, 2000 Antwerpen

Nog steeds op zoek?
Volg ons