268- Los Miradores del Sol Fase II

€ 298.000
whise image

Algemene info

, 29688 Cancelada
€ 298.000
Welkom bij Los Miradores del Sol,

Een eigentijds  project met groot aangelegde tuinen , zwembad en aandacht voor de kinderen met een prachtige afzonderlijke kinderspeelplaats.
Ontworpen om maximale privacy en comfort te bieden terwijl u geniet van het leven in ruime grote open plan appartementen. Hier vindt u een woning dat bij je past ongeacht de verdieping die u kiest, begane grondt, eerste verdieping of duplex penthouse, die een  royale buitenruimte garandeert in de vorm van een terras, veranda of solarium die u naar eigen believen kan inrichten. het beveiligde gesloten complex heeft een groot gemeenschappelijk centraal plein van meer dan 1200m2 volledig beplant met natuurlijk gras, bomen en verschillende zuiderse planten, naast zwembaden , jacuzzi's is er gedacht aan de kleintjes , kinderen zullen zich uitstekend vermaken in de kinderspeeltuin binnen het omheinde terrein, wat u zowel de veiligheid als de gemoedsrust garandeert. Onder het complex bevinden zich de parkeerplaatsen, berging die incl. zijn in de aankoop van een eigendom . evenals een gemeenschappelijke fietsenstalling .
wees snel er zijn nog aar enkel units beschikbaar , contacteer ons voor een afspraak wanneer u aanwezig bent aan de Costa del Sol. 
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Enkele kenmerken

Ligging

Geïnteresseerd? Neem contact op!

CONTACTEER ONS

Klaar voor de volgende stap?

Gasthuisstraat 21, 2340 Beerse
Olijftakstraat 8, 2000 Antwerpen

Nog steeds op zoek?
Volg ons