173-THE SAPPHIRE

€ 670.000
whise image

Algemene info

, 29680 Estepona
€ 670.000
Welkom bij The Sapphire,

Met 14 exclusieve topmeesterwerken tilt THE SAPPHIRE het leven naar een geheel nieuw niveau van werkelijk uitzonderlijke luxe.Aan de oevers van de Middellandse Zee, en genesteld in de overvloed van de natuur, bieden deze prachtige luxe appartementen directe toegang tot het strand en een adembenemend panoramisch uitzicht op zee - mogelijk vanuit de indrukwekkende kamerhoge ramen -. Alle binnenkamers bieden een schat aan leefruimte en geven uit op privéterrassen rondom, sommige met een infinity pool.
Ontworpen en gebouwd volgens de hoogste specificaties - en met de beste afwerkingen in zijn klasse en de modernste technologie - DE SAPPHIRE is een iconisch, energiezuinig en indrukwekkend project.
VEEL MEER DAN ALLEEN EEN GEBOUW "Het ontwerp van het project is bedoeld om de golvende beweging van de zee na te bootsen THE SAPPHIRE is veel meer dan gewoon een gebouw; het is het ultieme herkenningspunt aan de baai van Estepona. Een thuisbasis van 14 prachtige woningen met uitzicht op de zee en de vloeiende lay-out van het plan brengt architectuur, design en natuurlijke omgeving samen. Kenmerkend wonen, uitstekende voorzieningen en vrij uitzicht van 180 graden over de Middellandse Zee en de baai van Estepona.
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Enkele kenmerken

Ligging

Geïnteresseerd? Neem contact op!

CONTACTEER ONS

Klaar voor de volgende stap?

Gasthuisstraat 21, 2340 Beerse
Olijftakstraat 8, 2000 Antwerpen

Nog steeds op zoek?
Volg ons