134- Mesas Homes

€ 275.000
whise image

Algemene info

, 29680 Estepona
€ 275.000

MESAS HOMES is een nieuw project van woningen met één tot vier slaapkamers.
 
Het project isverdeeld over drie afzonderlijke percelen met een totaal van 187 woningen slechts enkele minuten van de stranden en de jachthaven van Estepona. 

De Zuid-Zuidoost oriëntatie geeft een overvloed aan natuurlijk licht inde woningen en de verhoogde ligging biedt prachtige uitzichten op de zee en de stad Estepona vanaf de grote terrassen. 

Elk van de drie fasen heeft zijn eigen stijl en eigen gemeenschappelijke ruimtes, met inbegrip van goed onderhouden subtropische tuinen en een heerlijk zwembad. Daarnaast biedt.

MESAS HOMES heeft een overdekt zwembad en een volledig uitgeruste fitnessruimte.

De woningen zijn ruim, met open keuken woon- en eetruimtes die met elkaar verbonden zijn door ruime terrassen. De woningen beschikken over, de keuken is uitgerust met duurzame toestellen, die een laag verbruik garanderen. Functionaliteit, duurzaamheid en comfort gecombineerd met schoonheid en design.

MESAS HOMES geeft u zelfs de mogelijkheid uw nieuwe huis op maat en naar naar eigen wensen en behoeften in te richten. 

Opties zijn onder andere verschillende stijlen van vloeren en kleurenvoor de wanden, twee verschillende opties voor betegeling van de badkamer, de mogelijkheid om de badkuip te ruilen voor een douche en vice-versa, drie opties voor keuken-meubels en de optie om een Jacuzzi op het terras te plaatsen (tegen meerprijs).

Indien je geen auto wenst te gebruiken om naar het strand, winkels en restaurants te gaan is dit een uitzonderlijk goed aanbod om elke dag gezellig te kunnen ontspannen tijdens een verblijf aan de Costa del Sol. 

whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Enkele kenmerken

Ligging

Geïnteresseerd? Neem contact op!

CONTACTEER ONS

Klaar voor de volgende stap?

Gasthuisstraat 21, 2340 Beerse
Olijftakstraat 8, 2000 Antwerpen

Nog steeds op zoek?
Volg ons