163- One Height

€ 329.000
whise image

Algemene info

, 29649 La Cala De Mijas
€ 329.000
Welkom bij One Height

Te Calanova Golf - 68 luxe appartementen en penthouses.

Binnen deze ontwikkeling vindt u dé ultieme lifestyle appartementen . De appartementen hebben de meest bevoorrechte verhoogde positie met een adembenemend uitzicht op zee.
Een plek waar de dagen bestaan uit heldere blauwe luchten en sensationele zonsondergangen. One Heights biedt de perfecte balans van een bruisende Mediterrane sfeer met een rustige, privé locatie. Het is een heldere nieuwe ster binnen het gebied van La Cala en Calanova .

Het project is een bestaat uit 68 appartementen met 2 en 3 slaapkamers. De open-plan appartementen weerspiegelen de natuurlijke schoonheid van de kust, met van vloer tot plafond glazen deuren, die de omgeving en het natuurlijke licht omarmen. Op de grote terrassen kunt u genieten van een aangename zeebries.
De uitzichten zijn altijd gegarandeerd. De appartementen zijn gesitueerd rond een centrale sociale bijenkorf van activiteiten en faciliteiten.
Met slechts 68 appartementen, zal deze urbanisatie een exclusieve, rustige omgeving blijven en de bewoners kunnen genieten van de prachtig ontworpen gemeenschappelijke infinity pool, omgeven door schitterende tuinen. Dit heerlijke zwembad is vrij van agressieve chemicaliën, en is zout gechloreerd en bevat onderwater verlichting, die een gloeiende sfeer geeft s'nachts .
Naast het zwembad is er een volledige aanvulling van lifestyle faciliteiten voor uw gezondheid en om aan uw vrije tijdsbesteding en sociale behoeften te voldoen.

Bel of mail ons gerust wanneer u One Height wenst te bezichtigen.
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Enkele kenmerken

Ligging

Geïnteresseerd? Neem contact op!

CONTACTEER ONS

Klaar voor de volgende stap?

Gasthuisstraat 21, 2340 Beerse
Olijftakstraat 8, 2000 Antwerpen

Nog steeds op zoek?
Volg ons