2- Belaire

€ 375.000
whise image

Algemene info

, 29688 Cancelada
€ 375.000
Welkome bij Belaire 

Een modern nieuwbouwproject bestaande uit 63 eigentijdse 2, 3 en 4 slaapkamer appartementen en penthouses. Het complex is zowel modern als elegant. De gemeenschap is volledig omheind en beschikt over een privé zwembad, fraai aangelegde tuinen, een ondergrondse parkeergarage en bergingen.

Berlaire is gelegen aan de New Golden Mile (tussen Marbella en Estepona), op slechts een kilometer van het strand en op wandelafstand van allerlei voorzieningen, zoals restaurants, 3 bekende supermarkten, een apotheek, winkels, enzovoort...

De appartementen zijn ontworpen om optimaal gebruik te maken van het natuurlijke licht door de buiten- en binnenruimtes via het terras met elkaar te verbinden en een constant gevoel van vrijheid te creëren. Open keukens zijn geïntegreerd in de leefruimte en geven een vriendelijke en familiaire sfeer. De selectie van de materialen is zorgvuldig bestudeerd om de meest comfortabele levenskwaliteit te garanderen.

De woningen zijn voorzien van ruime terrassen die zijn ontworpen om buiten te leven, de begane grond maakt gebruik van een privétuin en de penthouses hebben geweldige solariums tot wel 105m2.

De ontwikkeling heeft een fantastisch terrein en tuinen en het zwembad maakt gebruik van een zoutwaterchloreringssysteem. Het moderne ontwerp van de appartementen, de zijkant van de ramen en de niet-ingelijste glazen balustrades zorgen voor de perfecte integratie van binnen en buiten, wat resulteert in een constant gevoel van vrijheid.

Binnen een kilometer: Golf, strand, apotheek, restaurants, supermarkten, Sport C
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Enkele kenmerken

Ligging

Geïnteresseerd? Neem contact op!

CONTACTEER ONS

Klaar voor de volgende stap?

Gasthuisstraat 21, 2340 Beerse
Olijftakstraat 8, 2000 Antwerpen

Nog steeds op zoek?
Volg ons