159- ONE80-

€ 267.000
whise image

Algemene info

, 29690 Casares
€ 267.000

Welkom bij One 80,

Spectaculair nieuw project in Estepona met prachtige uitzichten over de zee, fantastische terrassen op het Zuiden en op wandelafstand van het strand en lokale voorzieningen.

Dit sensationele nieuwbouwproject geniet een goede positie, dicht bij het strand, vlakbij de stad Estepona en ten Westen van de beroemde stad Marbella en de luxe jachthaven Puerto Banús.

Dit project bestaat uit 72 moderne appartementen en penthouses met 2-, 3- en 4 slaapkamers verdeeld over 4 lage gebouwen.
De stijlvolle appartementen zijn gelegen op een fantastische locatie waar u perfect kunt genieten van het buitenleven van Zuid-Spanje.

Het complex is zodanig gesitueerd dat ieder gebouw een prachtig uitzicht op zee biedt. Er zijn twee grote zwembaden en terrassen om te ontspannen en te zonnebaden, allemaal gelegen in tropische tuinen, waar u optimaal kunt genieten van het fantastische klimaat.

Als u op zoek bent naar de ideale uitvalsbasis om te genieten van de Spaanse levensstijl aan zee, met het strand, winkels, restaurants en cafés op slechts korte wandelafstand, dan is dit project perfect als uw nieuwe huis in de zon of als investering om inkomsten te genereren.

Deze moderne appartementen en penthouses met twee, drie en vier slaapkamers zijn ontworpen in een open-plan stijl met maximaal ruimtegebruik en zonlicht.
Het project biedt privacy en rust, met uitzicht op de Middellandse Zee vanaf de uitgebreide terrassen.
De verhoogde begane grond en de eerste verdieping beschikken over royale terrassen op het Zuiden, waarvan de meeste uitzicht op zee bieden. De appartementen op de tweede verdieping hebben ook zeer grote terrassen en genieten van een spectaculair solarium waar u uw eigen privé-oase kunt creëren.
Het interieur heeft schuifdeuren, die de buitenruimte naadloos integreert met de binnenruimte, en sjieke keramieken vloeren.

Deze moderne appartementen zijn uitgerust met lichte, luchtige interieurs en comfortabele woonruimtes, complete badkamers, volledig uitgeruste moderne keukens en airconditioning(warm/koud).

Dit project biedt de mogelijkheid te genieten van de ​​heerlijke Mediterrane levensstijl.
Leef het leven waarvan u altijd al hebt gedroomd en wordt eigenaar van één van deze moderne appartementen.

Marbella Specials heeft toegang tot alle appartementen en penthouses in One80. 

whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Enkele kenmerken

Ligging

Geïnteresseerd? Neem contact op!

CONTACTEER ONS

Klaar voor de volgende stap?

Gasthuisstraat 21, 2340 Beerse
Olijftakstraat 8, 2000 Antwerpen

Nog steeds op zoek?
Volg ons