102- Vitta Nature

€ 263.000
whise image

Algemene info

, 29649 El Faro
€ 263.000
Welkom bij Vitta Nature

In de rustige omgeving van El Faro , tussen Fuengirola en La Cala de Mijas een nieuw project bestaand uit 6 blokken , een totaal van 166 moderne eigentijdse appartementen en penthouses met 2,3 en 4 slaapkamers .

Elk appartement of penthouse is voorzien van ruime woonkamers, grote ramen, volledig ingerichte open keukens, lichte en ruime slaapkamers , moderne badkamer en grote terrassen. Vitta Nature beschikt over 3 buiten zwembaden en een verwarm binnenzwembad . daarnaast zijn er mooie aangelegde tuinen, een ondergrondse parkeergarage en berging, een ruime fitnessruimte, sauna, Turks stoombad , loopcircuit, speeltuin en zelfs een plekje voor de viervoeters . Allemaal gelegen in een beveiligd omheind complex.

Vitta Nature ligt op wandelafstand van het strand en er zijn verschillende bars, restaurants en een supermarkt in de buurt.

Het perceel grenst achter aan de golfbaan en biedt een prachtig uitzicht op de zee, de natuur en bergen. Onder de golfliefhebbers Vitta Natuur ligt op enkele minuten van het resort van La Cala Golf. Dit is het grootste golf resort aan de Costa del Sol met haar 3x 18-holes die door elkaar vloeien.

Avonds kan je genieten van de lichtjes van het dorp Mijas aan de bergkant en de stad Fuengirola .
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Enkele kenmerken

Ligging

Geïnteresseerd? Neem contact op!

CONTACTEER ONS

Klaar voor de volgende stap?

Gasthuisstraat 21, 2340 Beerse
Olijftakstraat 8, 2000 Antwerpen

Nog steeds op zoek?
Volg ons