37-Serenity

€ 277.500
whise image

Algemene info

, 29639 Benalmadena
€ 277.500
Welkom bij Serenity en bezoek de showflat!

Het nieuwbouwproject Serenity is een complex met woningen die ontworpen zijn om u en uw gezin te laten genieten van uw tijd samen in een ideale omgeving van Benalmadena .

Serenity bestaat uit 133 woningen van twee, drie en vier slaapkamers met grote terrassen, woningen op de begane grond en duplex-penthouses. elke woning is inclusief parkeerplaatsen en opslagruimten. De beveiligde urbanisatie valt op door zijn ontwerp van grote open ruimtes waardoor er veel licht ontstaat door de grote schuiframen dat eveneens een prachtig uitzicht geeft op de Middellandse Zee, alle appartementen staan op het zuiden gericht, zodat u het hele jaar door van de zon kunt genieten.

Elk appartement heeft een volledig uitgeruste keuken van hoge kwalitatieve materialen, aerothermisch systeem en ramen in de woonkamer met een lift-schuif-openingssysteem.

Maar dat is niet alles, de prachtige gemeenschappelijke ruimtes van Serenity zijn de perfecte plek om tijd door te brengen met uw dierbaren, in de tuinen of om te genieten van het zwembad , de sociale ruimte of om de dag af te sluiten in het sportgedeelte met uitgeruste fitnessruimte en sauna.

Het nieuwbouwproject Serenity is zonder twijfel een plek die is ontworpen om u en uw gezin op de meest comfortabele manier te laten wonen in een unieke omgeving.
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Enkele kenmerken

Ligging

Geïnteresseerd? Neem contact op!

CONTACTEER ONS

Klaar voor de volgende stap?

Gasthuisstraat 21, 2340 Beerse
Olijftakstraat 8, 2000 Antwerpen

Nog steeds op zoek?
Volg ons