128- Amapura Villa

€ 1.900.000
whise image

Algemene info

, 29660 Nueva Andalucia
€ 1.900.000
Het nieuwbouwproject Amapura bestaat uit 5 ruime vrijstaande villa's en is ideaal gelegen in de meest gewilde en exclusieve locatie van Marbella namelijk Nueva Andalucia.

Deze spectaculaire villa's zijn ontworpen door de meest gerenommeerde architecten in Marbella waaronder Antonio Ruiz.  Ze zijn voorzien van 4 slaapkamers,  5 badkamers. Bovendien beschikt elke villa over een eigen infinity pool met LED verlichting.

De nieuwe eigentijdse villa's bevinden zich op een lichte helling zodat u volop kan genieten van een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee.  Er zijn 3 golfbanen in de buurt t.w. Las Brisas, Los Naranjos en Aloha Golf. 

Ampura staat voor moderne villa's met natuurlijke lichtinval, open ruimtes, ruime kamers en grote terrassen m.a.w. een gevoel van confort living.

De slaapkamers zijn uitgerust met een eigen badkamer met een fantastisch panoramisch uitzicht.  De master bedroom heeft zelfs een eigen garderobe.  Tevens zijn alle slaapkamers voorzien van kasten met enorm veel ruimte.

De benedenverdieping biedt een tal van mogelijkheden dat u zelf kan invullen zoals een eigen cinemakamer, fitnessruimte, sauna of een andere oplossing op maat.

Deze droomvilla is een ideale investering waar u samen met uw familie kan vertoeven in een luxueuze omgeving.
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Enkele kenmerken

Ligging

Geïnteresseerd? Neem contact op!

CONTACTEER ONS

Klaar voor de volgende stap?

Gasthuisstraat 21, 2340 Beerse
Olijftakstraat 8, 2000 Antwerpen

Nog steeds op zoek?
Volg ons