79-Unico

€ 675.000
whise image

Algemene info

, 29679 Benahavis
€ 675.000
Welkom bij Unico Benahavis 

Ligt in de exclusieve gemeente Benahavis, aan de voet  van het witte dorp, in het hart van de Costa del Sol. Een modern , luxueuze hedendaagse ontwerp van architectuur. De grote open ruimte van elk appartement staat centraal in het project . De combinatie van eenvoudige vormgeving en het gebruik van hoogwaardige kwalitatieve materialen rekening houdend voor technologische commitment en het engagement voor het milieu.

De woonkamer, met directe toegang tot een indrukkendwekkend terras, gekoppeld aan een open keuken ,voorzien van alle moderne apparatuur, die verbinding geeft  op een terras - eeetkamer waardoor u toegang  heeft tot verschillende ruimtes van het appartement, telkens met diverse uitzichten. Verder heeft Unico 2 zwembaden , een buitenzwembad en eenn binnenzwembad. Het verwarmde binnenzwembad heeft schuiframen die geopend kunnen worden en in de muur wegglijden, waardoor de binnenruimte en prachtige aangelegde tuinen samenkomen. Daarnaast is er mogelijkheid om te genieten van de spa met sauna, Turks bad thermische douche en een volledig uitgeruste fitnessruimte.
Door de zuidwest oriëntatie , zullen de appartementen zichten hebben over de Middellandse Zee, bergen en golfbanen. Tevens kan men genieten van de mooie tuin in Moorse stijl, met stenen , beplant met fruitbomen en aromatische planten. 

Nog geen 5 min rijden van het prachtige culinaire dorp Benahavis dat gelegen is in één van de mooiste gebieden aan de Costa del Sol.

Unico een plek waar je tot rust komt en de drukte op nog geen 5 min afstand kan opzoeken.
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Enkele kenmerken

Ligging

Geïnteresseerd? Neem contact op!

CONTACTEER ONS

Klaar voor de volgende stap?

Gasthuisstraat 21, 2340 Beerse
Olijftakstraat 8, 2000 Antwerpen

Nog steeds op zoek?
Volg ons