67-Higueron West

€ 325.000
whise image

Algemene info

, 29640 Fuengirola
€ 325.000
Welkom bij Higuerón West –

Deze inspirerende woonomgeving met uitzicht op de Middellandse Zee is innovatief en anders omdat het is gemaakt van een fris concept.

Ontworpen door de award-winnende architecten Broadway Malyan uit New York. Appartementen met een “villa-feel” door het creëren van een woonkamer die zich uitstrekt over de lengte van het terras.

Open gewoon de schuifdeuren, en uw leefruimte wordt verdubbeld, met binnen en buiten lounge, eetgelegenheid en keuken die naadloos in elkaar stromen. Deze gemakkelijke interactie tussen de leefruimten creëert een flexibel, open plan gebied dat exclusief ontworpen werd voor het klimaat en de levensstijl van Zuid-Spanje.

De appartementen, tuin- en sky’villa’s ( penthouse )liggen in kleine, intieme blokken van 5-7 woningen, omringd door tuinen die zorgvuldig zijn aangelegd om een gevoel van vrede en schoonheid in de woningen te creëren.

On-site voorzieningen zijn onder andere een eigen clubhuis met conciërge-services, een modern businesscenter, een park, voorzieningen voor een school en mini-winkelcentrum, restaurants, zwembaden, tennisbanen, de high-tech gym en nog veel meer mogelijkheden .

Het ontwerp van het resort is uniek , speciaal aan de verwachtingen om intensief te kunnen genieten samen met familie en vrienden tijdens het verblijf aan de Costa del Sol .
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Enkele kenmerken

Ligging

Geïnteresseerd? Neem contact op!

CONTACTEER ONS

Klaar voor de volgende stap?

Gasthuisstraat 21, 2340 Beerse
Olijftakstraat 8, 2000 Antwerpen

Nog steeds op zoek?
Volg ons