Ruime en hoogwaardig afgwerkte villa met zeezicht

€ 2.200.000
whise image

Algemene info

, Sagres
€ 2.200.000
Slaapkamers:
5
Badkamer:
5
Bewoonbare opp.:
392m2
Prachtige luxe villa te koop in de Algarve met een panoramisch uitzicht over Sagres en de zee.

Deze luxe en zeer ruime villa bestaat uit een kelder en twee verdiepingen.

In de kelderverdieping is er een wijnkelder, een grote wasruimte, een opbergruimte en een grote open ruimte van 44 m² die u bijvoorbeeld als speelruimte of thuisbioscoop zou kunnen gebruiken.

Op de begane grond vindt u een inkomhal, een ruime woonkamer met open haard en rechtstreekse toegang tot een eigen terras met zonnedek, een eetkamer met opnieuw een eigen, naar het westen uitgericht terras om heerlijk buiten te kunnen eten en een aparte keuken. Een hal lijdt naar de zich op de begane grond bevindende drie slaapkamers. Alle slaapkamers hebben inbouwkasten en rechtstreekse toegang tot een eigen terras. Eén van de slaapkamers heeft een eigen badkamer. Er is een verdere badkamer voor de twee overige slaapkamers en een apart gastentoilet.

Op de eerste verdieping zijn er twee verdere slaapkamers. Eén van de slaapkamers heeft een eigen grote badkamer en een inloopkast. Deze slaapkamer heeft ook zijn eigen groot balkon met een prachtig zeezicht. Er is een tweede ruime badkamer die door de tweede slaapkamer gebruikt kan worden. Verder is er ook nog een open ruimte, die als woonkamer, kantoor of grote inloopkast gebruikt kan worden.

Buiten is er een aparte garage die met een oppervlakte van 45 m² plaats voor meerdere auto's biedt. Verder is er een verwarmd buitenzwembad met barbecue en buitenkeuken en een tuin. Het perceel heeft ook zijn eigen stukje pijnbos.

Een eenmalige kans dus om te leven in één van de mooiste gebieden van de West-Algarve, of om te investeren in een luxe villa met een uitstekend huurrendement. Plan vandaag nog uw bezoek in!
whise image
whise image
whise image
whise image
whise image

Enkele kenmerken

Zwembad:
ja

Ligging

Geïnteresseerd? Neem contact op!

CONTACTEER ONS

Klaar voor de volgende stap?

Gasthuisstraat 21, 2340 Beerse
Olijftakstraat 8, 2000 Antwerpen

Nog steeds op zoek?
Volg ons